Khamis, 28 Julai 2011

ItU AkU..-Part 2 -

Assalamualaikum..w.b.t..
setelah bersawang2 blog ak ni bru la arini aku hupdate..itu pun ats desakan peminat ak yg sorg ni...Nurul Ain Ahmad a.k.a bestfrenz forever aku ni...ape ak nk cite ek...???

hah.....!!!!!!!!!!!!...aku taw...

citer pasal diri aku je la....mak aku lahirkan aku 17th september 1988..sehari selepas Hari Malaysia..klu awl skit satu Mesia smbut bday aku..hahah..aku anak No.5 dr 6 org beradik..mak n ayah aku pandai rancang..3 lelaki 3 pompan..chewah,xla,tu sume Allah kurniakan..Alhamdulillah aku dilahirkan dlm family yg besar..
pastu aku mse kecik semangat sgt nk ke skolah...xsbr nk blaja ABC

bile msk skola Tadika Ladang Welch aku jadi samseng kampung pisang...heheheheh..sume org ak buli....
then aku sambung blaja kt Sek Keb ldg Welch

smpi darjah 6..pastu aku g plak merantau..sje je xnk abehkan beras mak aku pun masuk boarding skool yg mmg jauh letaknye...SMS Kota Tinggi...

kt cni aku blaja berdikari smpi aku abeh SPM...keputusan aku pun bkn la hebat sgt..so bak kte abah msk je form 6..dgn hati yg xberape rela aku pun smbung form 6 kt Sek Tinggi Segamat..asek tinggi je sekolah aku ni..aku xtggi2 jgk... heheheh..tp berkat doa abah n mak,aku dpt interview kt satu tempat ni..jeng..jeng..jeng...

segalanya bermula disini...
kt cni aku blaja..mmg jauh la kt Batu rakit Trengganu..makin lme makin jauh plak...
pas abeh ALAM,keje aku pun jauh lg...kne plak membawa diri membelah lautan ciptaan Tuhan....

hah amik koo..keje trus jauh dr family..ni la hidup aku..
aku rse smpi cni dlu...t next story aku detail lg...huuuaarrrrrgghhhhhhhhhhh....
wassalam

2 ulasan:

  1. hahahaha..nurul ain tu peminat setia ko eyh..??belasah kang tw la,hahahahaha..
    btw,welkam to the blog..bersawang td ak tgk,hihi..

    BalasPadam
  2. cik ain,ak hargai ko tu..hahahah..da abeh sawang da ko buang ek..hehehhe

    BalasPadam